Stresscoaching

Stresscoaching i København

Stresscoaching består af et forløb over ca. 5-7 sessioner, hvor du får nogle gode, overskuelige men stærke redskaber til at blive fri af stress-symptomer.

Få givet slip på stressårsager, og samtidigt blive bevidst om dine tidligere uhensigtsmæssige tanker, vaner og adfærd, så du kan ændre dem, og således igen blive glad og hel.

Du vil komme til at opleve lettelsen ved at blive hjulpet og ikke skulle klare alting selv! Den aller bedste måde at blive fri af stress og få det godt igen! Læs mere om stresscoaching her!

Pris

5 SESSIONER Á 1½ TIME – KR. 4.500
7 SESSIONER Á 1½ TIME – KR. 6.200

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din situation og det et stresscoachingforløb vil kunne gøre for dig!

Det siger klienterne

Tag stressen alvorligt!

Hvis ikke du tager stress-symptomer alvorligt og får gjort noget ved dem, vil stressen ofte blot bliver værre med tiden… Indtil bægeret flyder over, og din krop eller dit hoved siger fra på den ene eller den anden måde, og en sygemelding vil være uundgåelig.

Måske har du allerede fået en sygemelding? Men hvad end du har eller ej, så vil en sygemelding alene ikke være nok på længere sigt. Du er nødt til at gøre noget ved de bagvedliggende årsager, og få nogle redskaber til at komme videre, hvis ikke du ønsker at blive ved med at falde tilbage i de gamle mønstre og gentagne gange ende med stress.

I et stresscoachingforløb vil du opdage, hvor vigtigt det er at få sluppet tidligere tiders uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre.

Du begynder at kunne trække vejret igen, og du finder ud af, hvad det er, der giver mening for DIG, og hvad det er DU ønsker at have og være i dit liv.

Og ikke mindst: Du får RO – stor indre ro, som igen vil give dig klarhed i hovedet og smilet tilbage på læberne.

Stresscoaching er et forløb med en stresscoach

Stresscoaching er et forløb med en stresscoach, der hjælper dig med at komme fri af dine årsager til stress og arbejder sammen med dig om at skabe nogle rammer, som gør dig holdbar og levestærk i dit liv.

Dette gøres med samtaler, effektive værktøjer, mentale refleksionsopgaver og lavpraktiske øvelser, der alle er med til at synliggøre de bagvedliggende årsager til stressen samt lære dig at tackle dem.

Både de årsager, der er inden for din indflydelse – og dem der ikke er.

Vi kommer også ind og får afklaret og arbejdet med de ting, der er vigtige for dig, så du kan skabe en hverdag og et liv, der stemmer overens med det du ønsker at have og være.

En hverdag og et liv som du vil kunne nyde at være i, og ikke bare skal forsøge at overleve.

Stresscoaching hjælper stressramte til at blive stressfri igen – uanset om stressen har været arbejdsrelateret eller relateret til privatlivet.

I stresscoachingen opfatter vi dig som et helt menneske – dvs. at du ikke er delt op i to separate personligheder, hvor vi ”fixer” enten dit ”arbejds-jeg” eller dit ”private-jeg”. Du skal uanset, hvor problemerne er opstået, altid kunne fungere som et helt menneske.

Stress er ikke en sygdom men er en overbelastning af krop og psyke. Men med ganske let hjælp og gode værktøjer, kan du hurtigt komme oven på igen.

Fri af stress og med meget mere overskud og glæde.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig