Hypnose mod stress

Behandling af stress i København & Frederiksberg

Hypnose mod stress giver dig den længe ventede ro; den der helt grundlæggende ro, der skal til for at have det godt uden stress.

Jeg har udviklet et særligt forløb, der kombinerer stresscoaching og hypnosen – ”Stresscoaching med hypnose”. En kombination, der giver den allerbedste stresseliminerende effekt, som er både dybdevirkende og langtidsholdbar.
Ønsker du effektiv behandling af stress i København og Frederiksberg, kan jeg med hypnose tilbyde de rette løsninger.

Hypnose mod stress foregår i 1-1 sessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes online, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.
Læs mere om mulighederne for et online forløb.

 

Hypnose mod stress i København

Hjælp, hvor var det, jeg lagde mine nøgler…?

Kender vi det ikke alle sammen…? At vi glemmer, hvor vi har lagt vores ting. Eller hvad det egentligt var, vi var på vej ud i køkkenet efter?

Hukommelsen bliver oftest ramt, når vi har stress. Men stress har mange forskelligartede symptomer, og mange af os opdager dem det ikke rigtigt, før vi har det så skidt, at vi bryder sammen i én eller andet presset situation.

Men stress skal tages alvorligt, for hvis du bliver ved med at overhøre de signaler, som kroppen helt sikkert har sendt dig, så vil du før eller siden blive rigtigt syg eller bryde sammen. Derfor er det vigtigt at lære at lytte til din krop. For når du lærer at lytte til din krop, så ved du også, når nok er nok – og kan handle derefter.

Hypnose mod stress giver ro i hovedet

Stress sker i hovedet. Derfor er der ved stress ofte også tankemylder – dvs. masser af tanker der farer forvildede rundt i dit hoved og gør, at du ofte ikke kan finde hverken hoved eller hale i dem. Hvis du oplever stress, er det bedste du kan gøre, at skabe noget ro. Og her er hypnose mod stress det bedste middel til at skabe ro i dit hoved.

Med hypnosen får du tankerne ned i gear og du får endda oplevet bare at lade dig drive med uden at tænke noget overhovedet…

Ved at bruge hypnose mod stress bliver du talt ned i et afslappet niveau, som din krop og dit hoved med stor sandsynlighed har haft svært ved at finde ned til af sig selv. Derfor er det rigtigt godt at få hjælp til at opleve dette. For muligvis har hele dit nervesystem glemt, hvordan det er at være i ro, og opfører sig som om, der hele tiden er fare på færde.

Bliv fri for stress med hypnose

Hypnosen får dig til at slippe, det du for længst skulle have givet slip på, så du kan opleve roen – og også opleve den energi der kommer med roen.

Når du oplever stress, er det vigtigt at gøre noget, som ændrer din adfærd. For når du oplever stress, er det fordi du gør noget, som ikke er hensigtsmæssigt for dig. Derfor er det vigtigt at arbejde med dig selv, så du kan blive klar på dine tanker og handlemønstre, og hvordan du kan ændre disse. Det er også meget vigtigt at blive klar på dine værdier, så du ved, hvad der er vigtigt og værdifuldt for dig i dit liv, og hvad du egentligt gerne vil stå for. Og ikke mindst er det vigtigt at du finder den helt grundlæggende ro inden i dig selv.

Stresscoachingforløb med hypnose

Med hypnosen får dit nervesystem, din krop og dit hoved mulighed for at slappe rigtigt af. Kroppen og hjernen får lov at opleve, hvad det vil sige at være i ro. Så bliver det også lettere at finde ind til det igen, når du ikke er hos mig. Og lydfilen du får med dig herfra, er en hypnoselydfil, der vil hjælpe dig med at finde roen i tiden mellem sessionerne. En lydfil du får med dit til evigt eje, og som du med stor gavn kan bruge længe efter stresscoachingforløbet her er slut.

Kombinationen med stresscoaching og hypnose giver dig muligheden for at de vigtige elementer i dit liv på plads. På den måde kan du skabe et liv, der hænger sammen for dig og giver mening, så du igen får overskud til at være det menneske, du ønsker at være.
Et liv, hvor du kan passe godt på dig selv og de mennesker, du holder af. Fuld af ro, glæde og overskud.

Et forløb med hypnose mod stress – ”Stresscoachingforløb med hypnose” varer 5-7 gange:

Forløb á 5 sessioner- kr. 4.900
Forløb á 7 sessioner – kr. 6.600

Det siger klienterne

Har du brug for en hypnose mod stress behandling i København & Frederiksberg?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Ønsker du at opstarte dit forløb med hypnose mod stress, kan du kontakte mig her. Sammen finder vi ud af hvordan dit forløb skal foregå.