Behandling mod spiseforstyrrelser

Behandling af spiseforstyrrelse med hypnose – i København

Hypnose til spiseforstyrrelse er en grundig og dybdevirkende måde at lette graden af svære spiseforstyrrelser eller blive fri af lettere spiseforstyrrelser.

Hypnose til spiseforstyrrelse foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager er svært at komme til København.

Altid lægen først i forbindelse med en spiseforstyrrelse

Lider du af en svær grad af spiseforstyrrelse, skal du naturligvis først og fremmest i en lægeovervåget behandling. Når du slipper lægebehandlingen, vil du kunne få stor fordel af hypnosebehandlingen, da vi, da vi denne vej kan arbejde med årsager og adfærd.

Er din spiseforstyrrelse en lettere grad, vil du allerede nu kunne få stor glæde af et forløb med hypnose til spiseforstyrrelse. For vi arbejder på en måde, hvor vi blidt og nænsomt kommer ned og får bearbejdet oplevelser, adfærd og overbevisninger, som har skubbet til din oplevede spiseforstyrrelse.

Væk med de gamle årsager din uhensigtsmæssige tilgang til mad

Spiseforstyrrelser forekommer i forskellige former og skal derfor også behandles forskelligt.Men ens for dem alle er, at årsagen ligger i de programmer, der er indlejret i sindet.

Mange mennesker spiser ikke på egentlig sult men på følelser. Der er, som du nok allerede ved, rigtigt mange følelser forbundet med mad – uanset, om det handler om, at du spiser for lidt eller for meget eller for uhensigtsmæssigt.

Mad eller kontrollen over mad bruges nogle gange til undertrykkelse af følelser som vrede, tristhed, bekymring eller frygt. Mad kan ofte også fungere som en belønning, fordi du har gjort noget, hvor du føler du fortjener noget ekstra godt. Men mad og søde sager kan også være en trøst eller omsorg som erstatning for en kærlighed, du oplever, ikke er blevet dig givet.

Muligvis er du ikke selv klar over årsagen til din adfærd, og det er helt fint.

En mental ændring af dine tanker og spisemønstre

Sammen og gennem hypnosen finder vi frem til, hvilke programmer, der spænder ben for din sundhed og dit velbefindende. Og sammen finder vi frem til, hvordan disse programmer så skal se ud, så de kan blive indlejret i din underbevidsthed, og skabe nye gode tanker og spisemønstre.

Igennem forløbet med hypnose til spiseforstyrrelse vil du opleve at, at du får udviklet et nyt “program” i hjernen, hvor du har en afslappet og naturlig tilgang til mad og søde sager.

Du oplever at mærke det dejlige ved at være mæt på en god og sund måde. En måde, hvor du føler dig stærkere og mere modstandsdygtig over for alt det, som på ingen måde er godt for dig og dit helbred.

Du overhører ikke længere kroppens signaler om, hvad du har brug for, og hvad du ikke har brug for. Du vil derfor opleve, at du lettere begynder at gøre og spise det, som gør dig godt.

I sund kontakt med din krop igen

Du kommer i en god tæt og sund kontakt med din krop igen, hvor du lytter til din krops ægte behov. Du slipper for de hårde restriktioner og regler, du har haft sat op for dig selv i forhold til mad, og du begynder at kunne slappe af i din tilgang til mad.

En god sidegevinst ved hypnosen – som i øvrigt er meget essentiel – er den ro, der kommer inden i. En helt dyb og grundlæggende ro, hvor også hovedet får lov at slappe af. Tankerne kommer ned i gear.

Og selvfølgelig handler det ikke kun om mad – det handler endnu mere om det, der ligger bag din tilgang til mad. Det handler om, at DU ska have det godt. Være glad og opleve følelsen af overskud og styrke. Opleve, at uanset hvad der sker, så er du i rolig og afslappet kontrol – uden behov for at bruge maden som våben eller middel.

Hypnosen gør det hårde arbejde lettere

I modsætning til ren samtaleterapi, vil du med hypnosen opleve, at du ikke behøver at arbejde så hårdt for at få det bedre. Ændringerne kommer til dig dybt indefra, netop fordi vi arbejder med de vigtige ting i hypnosen og får dem ændret til noget, der virker for dig. Får lagt det ind, du har behov for, og kan lægge alt andet bag dig.

Du vil opleve, at meget snart vil ting, som tidligere har optaget dig en hel masse, og måske gjort dig vred, frustreret eller forvirret, lige så stille miste sin betydning for dig. Du falder til ro og kan håndtere mange forskellige situationer med stor ro.

At benytte hypnose til spiseforstyrrelser, giver dig en dybdegående og langtidsvirkende effekt som ændrer en helt grundlæggende adfærd. Du er selvfølgelig stadig dig – men nu med bedre vaner og adfærd som ændrer dit liv til noget positivt og dejligt.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre mod et liv fri med en sund og afslappet tilgang til mad og til dig selv. Til et liv, hvor du får åbnet op for vejen til et mere velafbalanceret liv på alle plan.

Hypnose til spiseforstyrrelse foregår i et forløb med 5 sessioner á 1½ time.

Forløb á 5 sessioner: – kr. 4.900
Evt. ekstra sessioner: – kr.    975

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig