Hypnose mod fobi

Hypnose mod fobi- Behandling i København

Med hypnose mod fobier, kan du endelig overvinde frygten for en bestemt ting eller situation. Det kan være højdeskræk eller frygten for lukkede rum (klaustrofobi). Eller det kan være en overdreven frygt for katte, hunde, insekter og edderkopper.

Hypnose mod flyskræk foregår ved enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til
København.

Holder frygten dig fra at gøre ting, du ellers gerne ville kunne gøre?

Måske holder den særlige frygt – fobien – dig fra at gøre ting, som du ellers kunne tænke dig at gøre. Det kan være, du er bange for at gå over broer eller at gå op i et tårn eller høj bygning. Det kan også være, at du har det svært ved at skulle tage elevatoren, da det kan give dig kvælningsfornemmelser eller en desperat frygt for ikke at kunne komme ud. Det kan også være en frygt for forskellige dyr, som f.eks. insekter, edderkopper, hunde eller katte.

Hvis der er ting, du undgår, som ellers er almindeligt forekommende i dit liv og din hverdag, kan det gøre det svært at være til og slappe af og være med livet. Du kan komme til at bruge rigtigt mange kræfter på noget eller situationer, som ikke ellers burde fylde noget særlig.

Og så er der tale om en overdreven frygt, som skaber en uhensigtsmæssig adfærd, der begrænser din livsudfoldelse, og kan på lang sigt betyde, at du går glip af mange af livets dejlige og fantastiske oplevelser.

Med hypnose mod en fobi finder du ro i den givne situation eller over for det givne dyr. Situationen eller dyret mister simpelthen sin betydning. Og du kan blot fortsætte med at gøre det, som du er i gang med uden at bruge kræfter på at skulle flygte eller undertrykke frygt – for frygten

Slut med frygt og panik!

At være bange for noget er ikke usædvanligt, men når frygten afholder dig fra at gøre ting eller være bestemte steder, spænder den ben for din naturlige væren i livet. Det er der absolut ingen grund til at lære at leve med – for med hypnoseterapi kan du meget hurtigt komme en fobi til livs. Såkaldte enkeltfobier er oftest meget ukomplicerede at arbejde med, og derfor vil du opleve, at det gerne tager blot nogle få sessioner at blive fri af en fobi. For nogle sker forandringen allerede ved første session.

Fri af fobi med hypnose og nyd livet!

Hypnose til fobier er den blideste og mest behagelige måde at blive fri af en fobi. For du behøver ikke at udsætte dig selv for alle mulige scenarier for at ”lære at håndtere” frygten. Med hypnose kommer vi ind og opløser betydningen af situationen eller dyret, så du på en helt naturlig og

uanstrengt måde bare kan være med det, der er, og derfor hurtigt vil opleve, at du har ”glemt” at være bange.

Uanset årsagen, så kan vi med hypnose ligesom klippe de forbindelser over, som du har fået skabt i dit hoved. De forbindelser i hjernen, som får din krop til at gå i alarmberedskab, så du befinder dig i en særlig situation eller i nærheden af det frygtede dyr.

I stedet får vi skabt nogle nye forbindelser, der gør, at du fremover bare kan være dig selv uanset, hvor du er – med ro i både kroppen og hovedet.

Du vil overraskes, hvor nemt det er at komme af med en fobi. Og så vil du kunne nyde, hvor fri du nu er til at gøre det, du har lyst til!

Hypnose til fobier tager oftest 1-3 sessioner:
Første session – kr. 1.400
Følgende sessioner – kr. 975

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig