OM KATE OG HILARIS

Jeg har selv som yngre lidt af panikangst. En angst som ofte blev provokeret af, når andre talte om død eller kræftsygdom. Men det kunne også komme som lyn fra en klar himmel uden nogen oplagt grund.

Det var en tid, der var rigtig hård at komme igennem – især fordi ikke særlig mange omkring mig forstod, hvor slemt jeg havde det.

Heldigvis mødte jeg den helt rette terapeut. Hun fortalte mig IKKE (hvad der ellers er normalt i mange behandlingsformer), at jeg var nødt til at leve med det. Og hun lærte mig ikke forskellige måder at skulle håndtere det på. Nej, i stedet fik jeg bearbejdet det, som lå bagved det hele. Jeg fik løsnet op og givet slip på oplevelser og overbevisninger, som havde provokeret angsten. Og efter bare et kortere forløb var jeg helt fri for denne ødelæggende angst.

I dag har jeg ikke skyggen af angst og har ikke haft det i mange, mange år. En kæmpe stor befrielse… Jeg har i stedet siden taget en masse spændende og relevant uddannelse. Jeg har fået en masse god og relevant erfaring og opnået en masse god indsigt. Alt sammen noget, jeg i dag bruger til at hjælpe folk fri af adfærd, reaktioner og tankemønstre, der ødelægger muligheden for et godt liv.

“Jeg ved af erfaring, at det aldrig er for sent at ændre din historie. Hvis du slæber rundt på nogle ærgerlige oplevelser eller overbevisninger, som er med til at skabe et liv, du ikke er særligt lykkelig i, så vil du til hver en tid have mulighed for at ændre det. Og det er det, jeg kan hjælpe dig med”. 

Kate Mohadjer – Ejer af Hilaris

 

MISSIONEN

Flere og flere mennesker bliver stressede, oplever angst eller føler sig på anden vis pressede og hæmmede af mentale ”kæppe i hjulet”. Jeg, Kate, ønsker at være den part, der støtter dig og formidler hjælp til selvhjælp. Ikke mindst vil jeg hjælpe dig med at opløse og få ryddet op i “mentalt skidt”, så du følelsesmæssigt får sluppet alt det, du ikke længere kan bruge til noget. Du vil kunne opleve, hvordan du meget let kan bryde dine uhensigtmæssige overbevisninger, vaner og adfærd, uden at du behøver at lære at leve med din udfordring og derfor altid eller ville skulle kunne håndtere. Her få du for alvor givet slip – og lader det opløses og forsvinde, så du endelig kan opleve det liv, du fortjener.

Jeg hjælper dig kort sagt med at opnå ro, overskud og glæde.