OM KATE OG HILARIS

Som yngre led jeg selv af panikangst. En angst som kom i voldsomme anfald og ofte dukkede op ud af det blå. Men mange gange blev angsten provokeret af  samtaler om sygdom og død. Jeg havde den vildeste frygt for sygdom og død, og det gjorde det svært at være til og deltage i almindelige samtaler. For måske vi ikke er klar over det, når vi ellers har det godt, men sygdom og død dukker op i rigtigt mange samtaler, fordi vi alle kender nogen, som kender nogen, der er syg på den ene eller den anden ubehagelige måde.

Det var en tid, der var rigtig hård at komme igennem – især fordi ikke særlig mange omkring mig forstod, hvor slemt jeg havde det. Og meget af det, var min egen skyld, fordi jeg heller ikke forsøgte at forklare dem, hvor slemt, jeg havde det. For egentligt var jeg mest bange for, at folk skulle tro jeg var skør og tosset.

Heldigvis mødte jeg den helt rette terapeut. Hun fortalte mig IKKE (hvad der ellers er normalt i mange behandlingsformer), at jeg var nødt til at leve med angsten. Og hun lærte mig IKKE forskellige måder at skulle håndtere det på. Nej, i stedet fik jeg bearbejdet det, som lå bagved det hele. Jeg fik bearbejdet og givet slip på oplevelser og overbevisninger, som havde provokeret angsten. Og efter bare et kortere forløb var jeg helt fri for denne livsødelæggende angst.

I dag har jeg ikke skyggen af angst og har ikke haft det i mange, mange år. En kæmpe stor befrielse… Jeg har i stedet siden taget en masse spændende og relevant uddannelse i forhold til at arbejde med mentale udfordringer. Og jeg har siden fået en masse god og relevant erfaring og opnået en masse god indsigt gennem min egen rejse ud af angsten. Det bruger jeg i dag til at hjælpe folk fri af adfærd, reaktioner og tankemønstre, der ødelægger muligheden for et godt liv.

“Jeg ved af erfaring, at det aldrig er for sent at ændre din historie. Hvis du slæber rundt på nogle ærgerlige oplevelser eller overbevisninger, som er med til at skabe et liv, du ikke er særligt lykkelig i, så vil du til hver en tid have mulighed for at ændre det. Og det er lige netop det, jeg kan hjælpe dig med”. 

Kate Mohadjer – Ejer af Hilaris

 

 

MISSIONEN

Flere og flere mennesker – både yngre og ældre – bliver stressede, oplever angst eller føler sig på anden vis pressede eller hæmmede af mentale ”kæppe i hjulet”. Jeg, Kate, ønsker at være den part, der støtter dig og formidler hjælp til selvhjælp. Ikke mindst vil jeg hjælpe dig med at opløse og få ryddet op i “mentalt skidt”, så du følelsesmæssigt får sluppet alt det, du ikke længere kan bruge til noget. Du vil opleve, hvordan du meget let kan bryde dine uhensigtmæssige overbevisninger, dårlige vaner, tankemønstre og adfærd. Det vil sige, at du faktisk får brudt helt med de gamle mønstre, så du ikke længere behøver at lære at leve med din udfordring og eller lære at håndtere det. Her får du for alvor givet slip – og lader det opløses og forsvinde, så du endelig kan opleve det liv, du fortjener.

Jeg hjælper dig kort sagt med at opnå ro, overskud og glæde.