Hypnose til ADHD

Hypnose til ADHD- Behandling i København

Hypnose til ADHD hjælper dig med at få ro i hovedet, så du igen kan tænke mere klart og dermed lettere fokusere din opmærksomhed på det, du gerne vil have fokus på.

Hypnose til ADHD foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Svært ved at holde ro og opmærksomhed?

Oplever du udfordringer med at skulle holde dig i ro eller følelsen af at skulle ud og røre dig eller få afløb for noget energi, så er hypnoseterapi en helt igennem fantastisk og effektiv måde at hjælpe dig med følelsen af at kunne afreagere, mens du stadig sidder i ro.

Det samme gælder almindelig mentalt fokus. Hypnoseterapien skaber ro i hovedet, så du bedre kan tænke klart og overskue det, du er i gang med.

Hypnosen giver hovedet ro og plads til fokus

Med hypnosen får du tankerne ned i gear og du får endda oplevet bare at kunne lade dig drive med uden at tænke noget overhovedet. Og når du har evnen til at slippe tankerne mere, er det også lettere at kunne rette opmærksomheden mod det, som du gerne vil have opmærksomheden på.

Ved at bruge hypnose til ADHD bliver du talt ned i et afslappet niveau, som din krop og dit hoved med stor sandsynlighed har haft svært ved at finde ned til af sig selv. Derfor er det rigtigt godt at få hjælp til at opleve dette. For muligvis har din hjerne og dit nervesystem glemt, hvordan det er at være i ro, men ved at opleve dette i hypnosen, vil din krop og dit sind huske det, også når du er gået herfra, og således lettere igen kunne opretholde ro og klarhed i andre situationer i din dagligdag.

Måske er der en grund til, at du oplever koncentrationsbesvær. Hvis det er tilfældet, kan vi i hypnosen meget let komme ned og forløse de årsager. Og hvis det er af mere fysisk eller kognitiv karakter, så træner vi sindet i hypnosen til lettere at kunne fokusere.

Hypnosen får dig til meget hurtigt at opleve roen – og dermed evnen til at kunne tænke mere roligt, klart og fokuseret.

Et forløb med hypnose til ADHD oftest 3-5 gange:

Første session – kr. 1.400
Efterfølgende sessioner – kr. 975
Forløb á 5 sessioner – kr. 4.900

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig