Hypnose mod vægttab

Hypnose mod vægttab – Behandling i København

Hypnose til vægttab er den bedste og sundeste og mest langtidsholdbare måde at tabe sig på.

Hypnose til vægttab foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager er svært at komme til København.

Når du bruger hypnose til vægttab, så taber du dig på den gode måde….

Har du forsøgt at tabe dig tidligere – uden den store succes? Så kan du muligvis også nikke genkendende til, hvor sejt og hårdt, det ind i mellem kan være at skulle følge strenge kure og hårde træningsprogrammer for at smide nogle kilo.

Endnu mere frustrerende kan det så være, at det hårde arbejde alligevel ofte er ”spildt”, fordi du efter noget tid – eller meget hurtigt – falder tilbage i gamle spisevaner og handlemønstre.

Væk med de gamle årsager til de dårlige spisevaner

Vægtproblemer skyldes ofte ”dårlige madprogrammer” i hjernen. Mange mennesker spiser ikke på egentlig sult men på følelser. Der kan være rigtigt mange følelser forbundet med mad.

Det betyder at mad for nogen bruges til en undertrykkelse af følelser som vrede, tristhed, bekymring eller frygt. Eller også kan mad og søde sager være en trøst eller omsorg – og måske ligefrem en belønning.

Hvis du har et problem med vægten, så er der stor sandsynlighed for, at der er nogle af de nævnte ting i spil. Og er det tilfældet, så går vi med hypnose til vægttab ind og arbejder med de bagvedliggende årsager til dette, så du kan få skabt dig nogle mere hensigtsmæssige tanker og følelser om det, som har været. Ud fra dette kan vi så også lettere skabe nogle positive madvaner og handlemønstre som er gavnlige for dig og hjælper dig til at slippe de kilo, du gerne vil være fri af.

En ”omprogrammering” af dine tankemønstre og vaner

Med hypnose til vægttab går vi ind og “omprogrammerer” hjernen. Det betyder, at du så ikke vil føle de samme gamle behov for bestemte madvarer eller store mængder af sukker og salt i forskellige former.

Snacks, slik og madvarer, som du tidligere mente at have brug for, eller bare indtog uden at tænke over det, mister sin betydning for dig.

I stedet vil du vil du opleve at have et nyt “program” i hjernen, hvor du har en afslappet tilgang til mad og søde sager, og hvor du mærker, når du er mæt og tilpas. Du overhører ikke længere kroppens signaler om, hvad du har brug for, og hvad du ikke har brug for. Du vil derfor opleve, at du lettere begynder at gøre og spise det, som gør dig godt.

Så dine vaner ændrer sig – uden at du behøver at tænke så meget over det. Det vil ikke længere være nogen hård kamp mod de gamle, dårlige vaner. Så du kommer ikke til at skulle tvinge dig selv på andre tanker – for tankerne vil helt af sig selv være anderledes – til DIN fordel.

Slut med kalorietælling og besværlige kure

Når du bruger hypnose til vægttab, slipper du for kedelige kure og besværlig kalorietælling. Du slipper for hele tiden at skulle tænke over alle restriktionerne for, hvad du må spise, og hvad du ikke må spise. I stedet får du på et dybere plan ændret din tilgang til det, du indtager. Derfor har hypnose til vægttab også en meget stærkere langtidsvirkende effekt.

Det betyder ikke, at du ikke skal være bevidst om, hvad du spiser, og hvad der er sundt og godt. Nej, det betyder blot, at du nu MÆRKER, hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er så godt – og spiser så derefter. Du er i kontakt med din krop nu. Den sunde forbindelse mellem hovedet og kroppen er skabt. Og derfor vil du fremover handle i overensstemmelse med det, der gavner dig.

Når du bruger hypnose til at slippe gamle dårlige vaner, så har det en langtidsvirkende effekt. Og derved vil hypnose til vægttab være langt den bedste og sundeste måde at slippe de overflødige kilo – og ikke mindst den letteste….

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig fri af de overflødige kilo og åbne op for vejen til et sundere og mere velafbalanceret liv.

Hypnose til vægttab foregår i et forløb med 3 sessioner á 1½ time.

Pris: kr. 2.900

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig