Handels- og abonnementsbetingelser

Handels- og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:
Hilaris v/Kate Bibi Mohadjer
Højdedraget 8, 1.tv.
2500 Valby

Kontakt os på km@hilaris.dk.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spam filter ved digitalt leveret produkter. Produkter kan købes med både VISA, og Mastercard. Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Abonnementer og ratebetaling
For abonnementer og rater gælder at abonnementsprisen eller raten, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes pr mail. Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til km@hilaris.dk.

Ratebetaling
Du har ved din tilmelding forpligtet dig på at betale det fulde beløb, også selvom du har valgt at betale i rater.

Ændring af betalingskort
Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering
Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Returret
Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på km@hilaris.dk. og du vil få alle pengene tilbage.
BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i
brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop. Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

For workshops, events og forløb online eller fysiske gælder det at ved mindre end 1 måned til afholdelse taget 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.

Digitale produkter
De er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, hvis køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse vi sender varsel på.

Rettigheder
Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Hilaris v/Kate Bibi Mohadjer. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Tvister og værneting
Enhver tvist mellem Hilaris v/Kate Bibi Mohadjer og medlemmet skal først søges afgjort ved forhandling. Kan parterne ikke nå til enighed, skal tvisten afgøres af domstolene efter dansk ret ved retten på Frederiksberg som første instans.

Ændringer af medlemsbetingelserne
Hilaris v/Kate Bibi Mohadjer forbeholder sig retten til løbende at ændre handelsbetingelserne uden at underrette medlemmerne særskilt herom. De til enhver tid gældende medlemsbetingelser vil fremgå af websitet. Alle kunder bør til løbende at holde sig orienteret om ændringer af betingelserne.