Online Stressbehandling

Fri-af-Stress-Forløbet – Online stressbehandling

Med min online stressbehandling, kan du komme i gang med at blive fri af stress med det samme. Har du brug for at gøre noget ved stressen HER og NU? Så er online stressbehandling hos Hilaris den bedste måde at komme i gang.

Der er mange fordele ved online stressbehandlingen. Her er ingen ventetid og heller ingen transport. Din tid er udnyttet optimalt og du vil opleve at blive taget hånd om med det samme. Du kan starte allerede nu med at begynde på rejsen mod at blive stressfri.

Hvorfor tage online stressbehandling?

Min online stressbehandling er for dig som oplever sig overvældet eller presset af én eller flere ting eller oplever situationer, hvor du i forvejen har svært ved at kunne overskue at skulle handle eller gøre. Måske du i det hele taget føler dig stresset over at få tingene til at hænge sammen i praksis eller i dit hoved. Du har brug for at kunne gøre noget ved stressen her og nu!

Oplever du symptomer på stress, er det ikke altid overskueligt at skulle fysisk ind til en konsultation. Selv de mindste ting kan virke store og uoverskuelige, når du oplever stress. Det kan derfor være en stor hjælp at kunne gøre noget derhjemme.

Med min online stressbehandling, behøver du ikke at skulle forholde dig til nye omgivelser, eller et bestemt tidspunkt eller transporten derhen. For mange vil muligheden for at tage en online behandling hjemmefra resultere i stor fleksibilitet og befrielse for en overbebyrdet hjerne og et alt for presset nervesystem.

Med denne online stressbehandling ”Fri af Stress”, får du muligheden for at være derhjemme i dine vante omgivelser og gå det igennem, når du vil.

Virker online stressbehandling?

Min online stressbehandling, er baseret på den viden og erfaring jeg har fra mine fysiske stressbehandlinger i min klinik. Selvom vi ikke ses til en fysisk session, så er dette forløb stykket sammen på en måde, som ligger meget tæt op ad det, som ellers foregår i mine fysiske sessioner. Det betyder også, at resultatet fra online stressbehandling er lige så tæt på.

I min stressbehandling, får du alt den relevante viden, du kan have glæde af – uden at blive overvældet. Du bliver guidet og instrueret godt og grundigt i øvelserne. Alt bliver leveret i små passende portioner, som du kan nå at fordøje og lade synke ind i dit system. Desuden kan du til hver en tid stoppe videoen og tage den nødvendige tid til at forstå det, som lige er blevet sagt.

Dette indeholder online stressbehandling

Til behandlingsforløbet medfølger materiale til download eller udprintning – som understøtter opgaver og øvelser i forløbet. Og noget at det vigtigste til at lade kroppen opleve ro er hypnose lydfilerne. Der følger en ny og dejlig lydfil efter hver session til at skabe en dyb og fundamental ro. Jo mere du lytter til disse, jo bedre bliver din hjerne og dit nervesystem til at være med ro, hvilket er essensen i at blive fri af stress.

Hvert element i den online stressbehandling er med en gennemtænkt og meningsgivende årsag. Så følg programmet, som det er sat op til, og udfør de opgaver og øvelser, som du får præsenteret. Og ikke mindst lyt til de lydfiler, der følger med – og lyt gerne til dem dagligt. Og meget snart vil du opleve ro, og meget mere energi og glæde – og være HELT fri af stress!

 

Online stressbehandling – program

Programmet giver dig:

  • En gennemarbejdet og gennemprøvet online stressbehandling fra en stresscoach, der holder dig i hånden hele vejen igennem forløbet.
  • 6 online videosessioner, som du går igennem med ca. en uges mellemrum. Sessionerne indeholder gennemgang af vigtige emner i forhold til stress samt gennemgang af opgaver og rutiner, der hjælper til ro og overskud. Hver session har en varighed på 30-60 min.
  • Muligheden for at tage hver session på lige nøjagtigt det tidspunkt, der passer dig bedst.
  • En ny afslappende hypnose efter hver session, som giver dig roen på et dybere plan (varighed i alt pr. hypnose 20-30 min. – og kan downloades som mp3 lydfil til mobilen til evigt brug)
  • Opgaver, der øger din bevidsthed om dig selv og din adfærd. Og dermed muligheden for at ændre på det, der er brug for at ændre.
  • Værktøjer og øvelser, der skaber nye gode rutiner og vaner – og skaber de rammer, som for dig er et godt liv.
  • Gradvise forandringer, der holder – også på den lange bane.
  • Ro, glæde og overskud til at være det menneske, du ønsker at være og leve det liv, du ønsker at leve.

Pris: Kr. 1.950,-.

Få adgang til forløbet med det samme!

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig