Hypnose mod eksamensangst

Med hypnose mod eksamensangst oplever du at være fuldt ud til stede i din egen eksamen

Med hypnose mod eksamensangst oplever du at være fuldt ud til stede i din egen eksamen. Den famøse klap, der plejer at gå ned, smider vi væk, så dine tanker i eksamenssituationen er rolige – men klare og skarpe.

Hypnose mod eksamensangst foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Præstationsræs og perfektionisme

Det sidder dybt i de fleste af os som et urinstinkt, at vi gerne vil accepteres og være en del af flokken. Og hvordan bliver vi en del af flokken. Det gør vi ved at gøre, som der bliver sagt, og være så dygtige og så søde som muligt, så andre vil kunne lide os.

I dag er dette instinkt desværre blevet en tung byrde for mange, fordi det udmønter sig i at skulle præstere og gøre os unikke, så vi kan blive bemærket. Dette behov er opstået blandt andet p.g.a. de sociale medier, hvor vi i dag udstiller os selv meget mere, end folk gjorde tidligere i menneskets historie. Og det sker også fordi vi er så mange om buddet på jobs og gode uddannelser, at der er hård konkurrence om pladserne.

Så den grundlæggende følelse af utilstrækkelighed – det med ikke at være god nok, lurer hos mange af os.

Nogen finder ud af at klarer skærene alligevel – trods disse følelser. Men andre får det så svært i de her situationer, som lige kræver lidt ekstra, at de går helt kolde i situationen. Det er det, hvor den famøse klap går ned, og du intet kan huske af alt det, du ellers har læst op til eller øvet dig på i flere dage eller mere.

Er du én af dem? Så er der rigtig god hjælp at hente i hypnose mod eksamensangst.

Gå til eksamen med et smil på læberne, ro i hovedet og det store overblik

Når du bruger hypnose mod eksamensangst, så er det en helt grundlæggende ro, der bliver lejret ind i dit sind, så du oplever at kunne både lytte, og tænke og tale i eksamenssituationen – uden at miste overblikket.

Du ser situationen som den er – hverken mere eller mindre. Du oplever at være fuldt ud tilstede i din egen eksamen. Og du har styr på det!

Jeg kan ikke love dig, at du får 12 – for det afhænger selvfølgelig stadig af din egen indsats og forberedelse Men jeg kan love dig, at oplevelsen af eksamen bliver så meget bedre end tidligere. For nu har du roen som fundament, og derfor kan du være meget mere klar i dit hoved og skarp i din præstation. Og det vil selvfølgelig være den bedste forudsætning for at kunne opnå et godt resultat.

Hypnose mod eksamensangst tager oftest 1-2 sessioner:

Første session – kr. 1.400 (fuldtidsstuderende – kr. 900)
Anden session – kr. 975 (fuldtidsstuderende – kr. 900)

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig