Hypnose mod eksamensangst

Hypnosebehandling mod eksamensangst – få hjælp til at overvinde eksamensangsten

Med hypnose mod eksamensangst vil du opleve at være fuldt ud til stede i din eksamen uden at føle angst eller bekymring. Hos mig vil du lære at slippe af med den famøse klap, der plejer at gå ned, så du kan tænke klart og roligt under eksamenssituationen.

Hypnosebehandling mod eksamensangst foregår i enesessioner i Valby, København, eller via Skype, hvis det er mere bekvemt for dig.

Hypnosebehandling mod præstationsræs og perfektionisme

Vi har alle instinktet til at ville blive accepteret og være en del af en flok. Desværre kan dette instinkt føre til præstationsræs og perfektionisme, som kan være en tung byrde for mange, især når det gælder eksamener.

I dag er dette instinkt desværre blevet en tung byrde for mange, fordi det udmønter sig i at skulle præstere og gøre os unikke, så vi kan blive bemærket. Dette behov er opstået blandt andet p.g.a. de sociale medier, hvor vi i dag udstiller os selv meget mere, end folk gjorde tidligere i menneskets historie. Og det sker også fordi vi er så mange om buddet på jobs og gode uddannelser, at der er hård konkurrence om pladserne.

Så den grundlæggende følelse af utilstrækkelighed – det med ikke at være god nok, lurer hos mange af os.

Nogen finder ud af at klarer skærene alligevel – trods disse følelser. Men andre får det så svært i de her situationer, som lige kræver lidt ekstra, at de går helt kolde i situationen. Det er det, hvor den famøse klap går ned, og du intet kan huske af alt det, du ellers har læst op til eller øvet dig på i flere dage eller mere.

Er du én af dem? Så er der rigtig god hjælp at hente i hypnose mod eksamensangst.

Overvind eksamensangst med hypnose – gå til eksamen med ro i hovedet

Når du bruger hypnose mod eksamensangst, kan du gå til eksamen med et smil på læben og ro i hovedet. Hypnose vil give dig en grundlæggende ro og selvtillid, så du kan tænke og tale klart i eksamenssituationen uden at miste overblikket.

Du ser situationen som den er – hverken mere eller mindre. Du oplever at være fuldt ud tilstede i din egen eksamen. Og du har styr på det!

Jeg kan ikke love dig et bestemt resultat. Jeg kan dog love dig, at oplevelsen af eksamen vil være meget bedre end tidligere. Med hypnosebehandlingen kan du opnå den bedste forudsætning for at få et godt resultat.

Kontakt mig i dag og få hjælp til at overvinde din eksamensangst med vores effektive hypnosebehandling.

Hypnose mod eksamensangst tager oftest 1-2 sessioner:

Første session – kr. 1.400 (fuldtidsstuderende – kr. 900)
Anden session – kr. 975 (fuldtidsstuderende – kr. 900)

Videoer 

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig