Online Angst Behandling

Fri-af-Angst-Forløbet – Online Angstbehandling

Online angstbehandling tilbydes hos Hilaris. Mit populære og effektive fri-af-angst forløb tilbydes nu som online forløb. Ta’ forløbet i dine vante rammer i dit hjem, og når det passer dig. Læs mere om min nye online angstbehandling herunder og tilmeld dig forløbet.

Få det bedre med online angstbehandling

Er du træt af:

 • At føle dig mere og mere isoleret
 • At livet går forbi – uden at du kan deltage
 • At være styret af frygt for alt det, du tror kan gå galt
 • At opleve ubehag og mærkelige fornemmelser i kroppen på grund af frygt

Hvis du dagligt lever med oplevelsen af angst, kan du helt sikkert nikke genkendende til de ovenstående udsagn. Det er voldsomt ubehageligt – det ved jeg, for jeg har selv været der engang. Og det er slet ikke sådan, livet skal være.

Min online angstbehandling er til dig som er træt af dagligt eller ofte at opleve voldsomme symptomer på angst. Symptomerne på angst kan være mange, og de kan være alt fra altid at sige nej til sociale sammenkomster til ind i mellem at tro, at du er lige ved at dø, fordi kroppen har “mærkelige” symptomer og du frygter, at du er ved at blive sindssyg.
Online angstbehandling hos Hilaris er skabt ud fra tanken om, at du ikke behøver at skulle have det på denne måde.

Start din online angstbehandling i dag

Der er mange fordele ved online angstbehandling. Jeg har transformeret mit Fri-af-Angst-Forløb om til en online angstbehandling, til dig som vil springe ventetider over. Min online angst behandling kan startes op allerede i dag og du kan gøre det hjemme i dit eget hjem og i dit eget tempo.

Da min angstbehandling er online, slipper du for ventetider, du slipper for at skulle bruge kræfter på transporttid, ukendte omgivelser og på at forholde dig til en masse nyt. I stedet for, kan du nu sidde derhjemme i dine vante omgivelser og i ro og mag, og gå igennem online angstbehandlingen Fri-af-Angst i det tempo, der passer dig. De 5 videosessioner kan streames én ad gangen, når som helst du føler dig klar.

Lad det være slut nu med dagligt at scanne din krop for ting, du skal holde øje med og være særlig opmærksom på. Lad det være slut nu med hele tiden at overtænke og forestille dig de værste scenarier, du kan komme ud for. Lad kroppen og sinde få ro nu. For alle de symptomer på angst, som du har oplevet, kan du gøre noget ved allerede i dag.

MØD MIG HER – PRÆSENTATION AF FRI-AF-ANGST-FORLØBET

Sådan foregår online angstbehandling

Når du tilmelder dig min online angstbehandling, får du et gennemarbejdet og gennemprøvet onlineforløb, der holder dig i hånden hele vejen igennem processen til at blive fri af angst.

Forløbet består af 5 online videosessioner, som du streamer og går igennem med ca. en uges mellemrum. Det er muligt at tage min online angstbehandling og hver session på lige nøjagtigt det tidspunkt, der passer dig bedst. Hver session er ca. 60-80 min. – inklusiv den vigtige hypnoseterapi.

Angstbehandlingen er bygget op af lette øvelser, der sætter ro på angstreaktionerne og giver dig den sunde og rolige kontrol tilbage. I hver session er der en ny og forløsende hypnoseterapi, som giver dig roen og forløser eventuelle udløsende årsager til angsten på et dybt plan. Hver hypnoseterapi varer ca. 40-45 min og kan downloades som mp3 lydfil til mobilen. På den måde kan du gemme hypnoseterapien til evigt brug og have den med, når du har brug for det.

 

Tilmeld dig online angstbehandling her

Min online angstbehandling indeholder gradvise forandringer, der holder – også på den lange bane. Behandlingen er et livsforandrende forløb til en pris, der er billigere end bare én enkelt fysisk session. Du vil med min online angst-behandling opleve ro i både din krop og dit hoved igen, og dermed genfinde glæden og overskuddet til at være det menneske, du ønsker at være og fri til at leve det liv, der gør dig glad.

 

Normalpris:                           Kr. 1.798,-

Pris i februar og marts:     Kr.    899,-

Få adgang til forløbet med det samme!

Fri-af-Angst-Forløbet – Online – giver dig følgende:

 • Et gennemarbejdet og gennemprøvet onlineforløb, der gennem 5 videosessioner holder dig i hånden hele vejen igennem processen til at blive fri af angst
 • Muligheden for endelig at få gjort noget ved din angst og starte forløb op derhjemme i dine egne vante omgivelser.
 • 5 online sessioner, som du går igennem selv – med ca. en uges mellemrum – eller som det passer dig bedst.
 • Muligheden for at tage hver session på lige nøjagtigt det tidspunkt, der passer dig bedst. (Varighed af en session: ca. 60-80 min. – inklusiv den vigtige hypnoseterapi)
 • Lette øvelser og indsigter, der sætter ro på angstreaktionerne og giver dig den sunde og rolige kontrol tilbage, og som du kan tage med dig og få glæde af i hverdagen.
 • En ny og forløsende hypnoseterapi i hver session, som giver dig roen og forløser eventuelle udløsende årsager til angsten på et dybt plan (varighed i alt pr. hypnoseterapi 40-55 min. – og kan downloades som mp3 lydfil til mobilen til evigt brug)
 • Muligheden for at tage sessionerne flere gange, hvis der er behov for at arbejde noget ekstra med noget.
 • Gradvise forandringer, der holder – også på den lange bane.
 • Alle videoer og materiale er til evigt brug – så du til hver en tid ville kunne gå det igennem igen, hvis du har brug for det.
 • Ro, glæde og overskud til at være det menneske, du ønsker at være og fri til at leve det liv, der gør dig glad.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig