Hypnose mod flyskræk

Hypnose mod flyskræk – Behandling i København

Med hypnose mod flyskræk kan du endelig flyve af sted på forretningsrejse eller ferie helt afslappet og med fuldstændig ro i maven.

Hypnose mod flyskræk foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Holder flyskrækken dig tilbage fra at opleve verden?

Verden er fuld af spændende og smukke steder, der fortjener at blive set og oplevet. Og måske har du helt særlige steder på din liste, som du rigtigt gerne vil se. Steder og oplevelser, som beriger dig og fylder dig op i enhver henseende

Men lider du af flyskræk, kan det være, at du ikke får besøgt nogle af de mange fantastiske steder, du inderst inde drømmer om at se. Steder som tidsmæssigt kun kan lade sig gøre at komme til, hvis du flyver.

Det kan også være, du har et arbejde, hvor du skal rejse meget, og derfor ofte må kravle ombord på et af de lange transportmidler med vinger på længere eller kortere ture.

Uanset om det drejer sig om ferie og fornøjelse eller en arbejdsrelateret rejse, så kan flyskræk virkelig ødelægge glæden ved at rejse. Dagene op til afrejsen, selve turen i flyet og måske også dagene efter flyturen, fordi du ikke har fået sovet ordentligt eller har overtænkt skrækscenarier i forhold til, hvad der kunne ske.

At få ødelagt sin tur eller ferie p.g.a. flyskræk er rigtigt trist, når det faktisk er ganske let at komme af med dem.

Med hypnose mod flyskræk finder du ro i situationen – dvs. både i tiden op til, du skal af sted og så selve turen i flyet. Og dermed kan du endelig nyde HELE turen.

Flyskrækkens mange ansigter

Hvis du lider af flyskræk, kan den komme til udtryk på forskellige måder. Nogen oplever skrækken allerede flere dage, eller måske endda uger inden, de skal flyve. Det sker, fordi bare tanken om at skulle flyve, giver fylder dem med en frygt, der kan være rigtig ubehagelig at være i.

Andre oplever først frygten, i det øjeblik de sidder i selve flyet, og skal til at lette. Det kan være frygten for ikke at være i kontrol eller hvad der kan ske i værste fald.

Og andre igen har frygten for frygten – angsten for angsten. Det vil sige, at der kan være en frygt for at blive bange et sted, hvor man ikke rigtigt kan gøre noget eller gå et andet sted hen. Følelsen af at være fastlåst eller lignende.

Alle nuancer ubehagelige og kan under alle omstændigheder ødelægge oplevelser, som ellers skulle være behagelige og dejlige.

Fri af flyskræk og nyd turen!

Som med mange andre fobier og oplevelser af frygt og angst, så kan hypnose mod flyskræk fjerne de tilknyttede følelser til at flyve. Måske er der en konkret årsag til din skræk. Måske skyldes det noget helt andet, som så kommer til udtryk i situationer med oplevelsen af manglende kontrol. Måske er årsagen noget helt tredje.

Uanset årsagen, så kan vi med hypnose ligesom klippe de forbindelser over, som du har fået skabt i dit hoved. De forbindelser i hjernen, som får din krop til at gå i alarmberedskab, så snart der er udsigt til en flyvetur.

I stedet får vi skabt nogle nye forbindelser, der gør, at du fremover vil kunne flyve og rejse med ro i maven og med ro i hovedet.

Du vil overraskes, hvor nemt det er at komme af med din flyskræk. Og så vil du kunne nyde, hvor fri du nu er til at rejse, hvorhen du har lyst til – og endda glæde dig til det!

Hypnose mod flyskræk tager oftest 1-2 sessioner:

Første session – kr. 1.400
Anden session – kr.    975

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig