Hypnose mod flyskræk

Hypnose mod flyskræk – Behandling i København

Hypnose mod flyskræk kan hjælpe dig med at overvinde din frygt for at flyve. Det giver dig en afslappet og tryg oplevelse under forretningsrejser eller ferier.

Behandlingen foregår gennem individuelle hypnosesessioner i Valby, København. Hvis du af geografiske eller andre årsager ikke kan komme til København, tilbydes sessionerne også via Skype.

Holder flyskrækken dig tilbage fra at opleve verden? – Bliv fri for flyskræk med hypnose

Hvis flyskrækken forhindrer dig i at besøge de spændende og smukke steder, du drømmer om at se, er det på tide at gøre noget ved det. Hypnose mod flyskræk kan hjælpe dig med at overvinde din frygt og give dig mulighed for at udforske verden.

Uanset om du har brug for at rejse i forbindelse med arbejde eller ønsker at nyde en afslappende ferie. Så kan flyskræk virkelig tage glæden ud af dine rejseoplevelser. Fra dagene op til afrejsen til selve flyveturen og de efterfølgende dage. Flyskræk kan forårsage søvnløshed og overdreven bekymring for mulige skrækindjagende scenarier.

Det kan også være, du har et arbejde, hvor du skal rejse meget, og derfor ofte må kravle ombord på et af de lange transportmidler med vinger på længere eller kortere ture.

Uanset om det drejer sig om ferie og fornøjelse eller en arbejdsrelateret rejse, så kan flyskræk virkelig ødelægge glæden ved at rejse. Dagene op til afrejsen, selve turen i flyet og måske også dagene efter flyturen, fordi du ikke har fået sovet ordentligt eller har overtænkt skrækscenarier i forhold til, hvad der kunne ske.

At få ødelagt sin tur eller ferie p.g.a. flyskræk er rigtigt trist, når det faktisk er ganske let at komme af med dem.

Hypnose mod flyskræk giver dig mulighed for at finde ro i situationen, både inden du skal afsted og under selve flyveturen. På den måde kan du endelig nyde hele rejsen uden unødig frygt og angst.

Hypnose mod flyangst & flyskrækkens mange ansigter

Flyskræk kan manifestere sig på forskellige måder. Nogle mennesker oplever frygt flere dage eller endda uger før flyvningen. Tanken om at skulle flyve fylder dem med en ubehagelig frygt.

For andre opstår frygten først, når de sidder i flyet og er klar til at lette. Det kan være frygten for manglende kontrol eller bekymring for, hvad der kunne ske i værste fald.

Der er også dem, der frygter selve frygten – angsten for at blive bange et sted, hvor de ikke kan gøre noget eller flygte. Følelsen af at være fanget eller immobiliseret.

Uanset hvilken form for flyskræk du oplever, kan det være yderst ubehageligt og ødelægge dine ellers behagelige og glædelige oplevelser.

Bliv fri for flyskræk med hypnose og nyd turen!

Som med mange andre fobier og oplevelser af frygt og angst. Så kan hypnose mod flyskræk fjerne de tilknyttede følelser til at flyve. Måske er der en konkret årsag til din skræk. Måske skyldes det noget helt andet, som så kommer til udtryk i situationer med oplevelsen af manglende kontrol. Måske er årsagen noget helt tredje.

Uanset årsagen, så kan vi med hypnose ligesom klippe de forbindelser over, som du har fået skabt i dit hoved. Forbindelserne i hjernen, som får din krop til at gå i alarmberedskab, så snart der er udsigt til en flyvetur.

I stedet får vi skabt nogle nye forbindelser, der gør, at du fremover vil kunne flyve og rejse med ro i maven og med ro i hovedet.

Du vil overraskes, hvor nemt det er at komme af med din flyskræk. Og så vil du kunne nyde, hvor fri du nu er til at rejse, hvorhen du har lyst til.

Hypnose mod flyskræk tager oftest 1-2 sessioner:

Første session – kr. 1.400
Anden session – kr.    975

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig