Hypnose mod angst København

Effektiv hypnose behandling af angst i København & Frederiksberg

Er du plaget af angst eller overdreven frygt, der påvirker dit daglige liv? Så kan hypnose angstbehandling i København være effektiv løsning for dig.
Hypnose mod angst kan hjælpe dig med at slippe af med dine generelle bekymringer, tanker som holder dig tilbage i hverdagen, men også angst for sygdom og død samt forbier for edderkopper, eksamen, højder, præsentationer, eller små lukkede rum.

Jeg tilbyder hypnose i Valby, hvor min angstbehandling foregår i en private-session. Her vil vi arbejde sammen for at finde årsagerne til din angst.
Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i person, kan vi også afholde sessionen online.

Hypnose mod angst – angstbehandling i København

Hypnoseterapi kan hjælpe dig med at ændre din opfattelse af tidligere angstprovokerende situationer og “omprogrammere” din hjerne til at reagere mere afslappet i disse situationer. Hypnose virker på et dybere niveau end traditionel samtaleterapi.

Ved traditionel terapi vil du være bevidst og forsøge at lære at håndtere din angst. Dette kan være ineffektivt, da det ikke tager højde for din underbevidste reaktioner på angst. Ved at bruge hypnose, kan vi arbejde med dit underbevidste sind og ændre din opfattelse af tidligere farlige eller ubehagelige situationer.

Tidligere traumer eller ubehagelige oplevelser kan have efterladt et “kodning” i dit sind, som udløser angstsymptomer, når du udsættes for lignende situationer. Hypnose mod angst kan hjælpe med at afkode disse gamle angstprogrammer og ændre din opfattelse af de tidligere farlige situationer.

Efter hypnoseterapien vil du ikke længere føle angst og frygt i disse situationer. Det kan være en stor lettelse og give dig mere frihed i dit daglige liv.

Det er i de situationer du oplever yderst ubehagelige symptomer af angst som koldsved, åndenød, uvirkelighedsfølelse, ekstrem hjertebanken o.lign.

Så at lære at håndtere din angst med dit bevidste, vågne sind er mange gange ikke den bedste måde at gøre det på. For når du bruger en bevidst og ofte undertrykkende håndtering af angstprovokerende situationer hjælper det desværre ikke på, at din underbevidsthed, og dermed dit nervesystem og krop reagerer, som de gør, når du oplever angst.

Slip af med gamle angstprogrammer med angstbehandling i København

Grunden til, at din krop reagerer, som den gør, er med stor sandsynlighed, at du på et tidspunkt har oplevet noget, som din hjerne har tolket som værende farlig. Det behøver ikke nødvendigvis at have været ægte farligt. Men din hjerne har opfattet det som værende farligt. Derfor sker der det, når du oplever noget, som minder om den tidligere oplevede fare, så vil din hjerne sende signaler ud i din krop om at passe på. Også selvom der ikke er nogen reel fare.

Det kan også være, at du rent faktisk har oplevet noget rigtigt ubehageligt, som reelt var farligt, og dit sind så har indlejret det og giver dig de ubehagelige reaktioner, så snart der er noget, der minder lidt om dengang.

Men uanset om du har oplevet noget, der var reelt farligt, eller om du blot har opfattet det som værende farligt. Så er det blevet en kodning i dit sind, som gør, at din krop reagerer med angstsymptomerne.

Det er denne ”kodning” af sindet, vi laver om på i hypnosen, ved at ændre opfattelsen af de tidligere oplevede farer. Således kan du efter hypnoseforløbet igen være i de særlige situationer uden at have oplevelsen af frygt og angst. Situationen opfattes ikke længere som værende farlig eller utryg.

Og det er en KÆMPE lettelse.

Så når du bruger hypnose mod angst, vil du ikke længere skulle lære at håndtere de svære situationer. De situationer opleves nemlig ikke længere som svære situationer.

Lider du af en meget slem og invaliderende grad af generel angst, skal det behandles af en læge først og fremmest.

Men drejer det sig om frygt og angst provokeret af bestemte situationer, vil hypnose mod angst være en let og ukompliceret måde at komme fri af de ubehagelige følelser.

Et forløb med hypnose mod angst kan variere alt efter, hvor alvorlig en angst, du har:

Første session á 1½ time       kr. 1.400
Efterfølgende sessioner        kr.    975

Pakke á 5 sessioner               kr. 4.900

Pakke á 10 sessioner             kr. 9.000

Videoer 

Det siger klienterne

Spørgsmål til behandling af angst på Frederiksberg & København?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Ønsker du at bestille tid til et forløb om hypnose mod angst i Valby, København, kan du bestille tid ved at kontakte mig. Sammen finder vi den rigtige løsning til dig.