Hypnose mod angst

Hypnose mod angst- Behandling i København

Hypnose mod angst er til dig, som oplever angst eller overdrevet frygt i en eller anden form. Det kan være angst eller frygt for noget meget konkret som edderkopper, eksamen, højder, præsentationer eller små lukkede rum. Eller det kan være noget mere stort og overordnet som angst eller frygt for sygdom og død.

Hypnose mod angst foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager er svært at komme til København.

Få et afslappet forhold til de ting, der tidligere har givet dig angst

Med hypnose mod angst kommer vi ned og finder det, der har udløst det, og får det ”omprogrammeret” i din hjerne – i dit underbevidste sind, så du får en anden og mere afslappet følelse omkring det emne, som har været et problem for dig.

Hypnose mod angst virker på et meget dybere plan, end hvis du skulle benytte dig af ren samtaleterapi. I ren samtaleterapi og kognitiv samtaleterapi vil du skulle forholde dit til dit problem med et vågent og bevidst sind. I denne form er du nødt til at ”lære at håndtere” de svære situationer. Problemet er, at dit vågne og bevidste sind, ved udmærket godt, at meget af det angst og frygt, du oplever er ulogisk og skørt. Det betyder, at du mange gange kommer til at skulle undertrykke din angst eller frygt. Og det er ikke godt…. For hvis du undertrykker følelser, så har de det med at poppe frem, når du mindst ønsker det. Eller de kommer frem med en ukontrolleret styrke, når du endelig er dig selv og slipper lidt tøjlerne, som du ellers har holdt angsten fast med.

Det er i de situationer du oplever yderst ubehagelige symptomer af angst som koldsved, åndenød, uvirkelighedsfølelse, ekstrem hjertebanken o.lign.

Så at lære at håndtere din angst med dit bevidste, vågne sind er mange gange ikke den bedste måde at gøre det på. For når du bruger en bevidst og ofte undertrykkende håndtering af angstprovokerende situationer hjælper det desværre ikke på, at din underbevidsthed, og dermed dit nervesystem og krop reagerer, som de gør, når du oplever angst.

Hypnoseterapi til afkodning af gamle angstprogrammer

Grunden til, at din krop reagerer, som den gør, er med stor sandsynlighed, at du på et tidspunkt har oplevet noget, som din hjerne har tolket som værende farlig. Det behøver ikke nødvendigvis at have været ægte farligt. Men din hjerne har opfattet det som værende farligt. Derfor sker der det, når du oplever noget, som minder om den tidligere oplevede fare, så vil din hjerne sende signaler ud i din krop om at passe på. Også selvom der ikke er nogen reel fare.

Det kan også være, at du rent faktisk har oplevet noget rigtigt ubehageligt, som reelt var farligt, og dit sind så har indlejret det og giver dig de ubehagelige reaktioner, så snart der er noget, der minder lidt om dengang.

Men uanset om du har oplevet noget, der var reelt farligt, eller om du blot har opfattet det som værende farligt. Så er det blevet en kodning i dit sind, som gør, at din krop reagerer med angstsymptomerne.

Det er denne ”kodning” af sindet, vi laver om på i hypnosen, ved at ændre opfattelsen af de tidligere oplevede farer. Således kan du efter hypnoseforløbet igen være i de særlige situationer uden at have oplevelsen af frygt og angst. Situationen opfattes ikke længere som værende farlig eller utryg.

Og det er en KÆMPE lettelse.

Så når du bruger hypnose mod angst, vil du ikke længere skulle lære at håndtere de svære situationer. De situationer opleves nemlig ikke længere som svære situationer.

Lider du af en meget slem og invaliderende grad af generel angst, skal det behandles af en læge først og fremmest.

Men drejer det sig om frygt og angst provokeret af bestemte situationer, vil hypnose mod angst være en let og ukompliceret måde at komme fri af de ubehagelige følelser.

Et forløb med hypnose mod angst kan variere alt efter, hvor alvorlig en angst, du har:

Første session á 1½ time       kr. 1.400
Efterfølgende sessioner        kr.    975

Pakke á 5 sessioner               kr. 4.900

Pakke á 10 sessioner             kr. 9.000

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig