Hypnose mod søvnbesvær

Hypnose mod søvnproblemer – Behandling i København

Med hypnose til søvnproblemer blæser du kampen af. Kampen om den gode nattesøvn… Du opnår i stedet en helt grundlæggende ro, som er nødvendig for at kunne sove godt.

Hypnose til søvnproblemer foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

God søvn er det vigtigste for dit helbred

En enkelt nat eller to uden ordentlig søvn, kan de fleste af os klare. Men hvis dårlig søvn går hen og bliver mere kronisk og konstant, så begynder det at få konsekvenser for dit helbred og generelle velbefindende.

Når du mangler søvn, sættes din krop i en slags stresstilstand, hvor den kæmper hårdt for at holde det hele kørende. Det kommer til udtryk på mange måder:

Dit humør påvirkes. Din lunte bliver kortere, så du bliver lettere irriteret og mere opfarende. Din hukommelse bliver dårligere, så du ikke kan huske, hvad du lavede i går, eller måske hvor du er på vej hen. Du mister overblikket. Og selvfølgelig bliver du uendelig træt….

At mangle søvn gør dig mindre skarp i hjernen og mindre stærk i kroppen. Men også dit immunforsvar påvirkes, så du bliver mere modtagelig for sygdom og skader.

Hvorfor kan du ikke sove?

Ja, du kender sikkert allerede de mange uheldige sider af at mangle ordentlig søvn igennem længere tid. Så bliver det bare så meget mere frustrerende, når søvnen bare ikke vil komme til dig om aftenen, eller når du vågner midt om natten eller alt for tidligt om morgenen, hvor du endnu ikke er veludhvilet og klar til at stå op. Og det ender i en ond spiral, du ikke kan komme ud af.

Udfordringen med søvnproblemer er, at det kan være svært at styre det med vores vilje. Det kan være svært at vælge at ville sove, når søvnen bare ikke indtræffer… Det er lidt lettere med vægtproblemer (selvom det kan være svært nok), hvor vi kan vælge at undlade at spise for meget – eller for lidt… Den mulighed har du ikke med søvnproblemer.

I de fleste tilfælde, skyldes søvnproblemer en grundlæggende mangel på indre ro. Når hjernen kører på højtryk, eller hele dit nervesystem af én eller anden årsag er i konstant alarmberedskab, så kan hverken kroppen eller hjernen finde ro. Resultatet bliver i mange tilfælde så nætter uden ordentlig søvn. Her giver hypnose til søvnproblemer rigtig god mening.

Hypnose til søvnproblemer

Det, hypnose til søvnproblemer kan, er at skabe den nødvendige helt grundlæggende ro. Hypnosen får dig ned i en behagelig afslappet tilstand. Og bare dette at opleve at kunne komme ned i denne afslappede tilstand, fortæller din krop og din hjerne, at det kan den faktisk godt finde ud af. Og det husker din underbevidsthed og tager det med sig, og kan dermed også lettere skabe det på det tidspunkt, hvor du gerne vil sove.

Desuden kommer vi ned og arbejder med de bagvedliggende årsager til dine søvnproblemer.
Vi får hjulpet dig til at slippe de ting, der er brug for at give slip på. Og så få du indlagt nye ”programmer”, med gode, behagelige tilstande, som forstærker oplevelsen af ro på det dybeste plan.

Så ved at bruge hypnose til søvnproblemer, blæser du kampen af. Du får nu fred på det dybeste plan – og kan endelig få dig den længe ventede dejlige nattesøvn.

Hypnose til søvnproblemer foregår i et forløb med 3 sessioner á 1½ time – inkl. en lydfil.

Pakke á 3 sessioner – inkl. lydfil: – kr. 3.000

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig