Hvad er stresscoaching

Stresscoaching

Stresscoaching er et forløb med en stresscoach, der hjælper dig med at komme fri af dine årsager til stress.

Dette gøres med samtaler, effektive værktøjer, mentale reflektionsopgaver og lavpraktiske øvelser, der alle er med til at synliggøre de bagvedliggende årsager til stressen samt lære dig at tackle dem. Både de årsager, der er inden for din indflydelse – og dem der ikke er.

Vi kommer også ind og får afklaret og arbejdet med de ting, der er vigtige for dig, så du kan skabe en hverdag og et liv, der stemmer overens med det du ønsker at have og være.

Du arbejder med de praktiske øvelser og værktøjer samt refleksionsopgaver i tiden mellem sessionerne. Det er disse øvelser, opgaver og værktøjer, der vil få dig til at se oplevelser, hændelser og situationer i nyt og klarere lys, hvilket også fremadrettet vil hjælpe dig med at holde dig fri af stress.

Stresscoaching anvendes både til forebyggelse og til afhjælpning af stress i dit arbejdsliv og privatliv.

Et forløb strækker sig oftest over 5-7 gange igennem 7-10 ugers tid.

Stress er ikke en sygdom men er en overbelastning af krop og psyke. Men med ganske let hjælp, kan du hurtigt komme oven på igen. Fri af stress og med overskud og glæde.

Stresscoaching virker med det samme!

Allerede efter første samtale vil du gå herfra med noget, du straks kan kan få glæde af til afhjælpning af stress. Følelsen af med det samme selv at kunne gøre noget, er det der virker og giver dig hurtigt optimismen og overskuddet tilbage. Du vil opleve hurtig bedring af din tilstand.

Hver samtalesession varer ca. 1½ time, og du er fri til mellem hver session at kontakte mig når som helst du måtte have brug for at spørge eller vende noget.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig