Hypnose til rygestop

Hypnose til rygestop – Behandling i København

Hypnose til rygestop hjælper dig med at stoppe med at ryge på den mest effektive måde. Rygestop til hypnose er den rygestop-behandling, der har allerhøjest succesrate.

Hypnose til rygestop foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Hvor mange gange er du stoppet med at ryge – og så startet igen?

De fleste, der ryger, kender den med at være holdt op med at ryge. For så igen på et tidspunkt at genoptage rygningen, fordi det var for hårdt og for svært at slippe de der pinde med tørre blade i.

Måske var det vanen med at have noget i hånden eller noget at stikke i munden…

Måske var det belønningen med den pause det gav dig, når du skulle ryge. Eller belønningen for at have arbejdet hårdt, eller gjort noget særligt, hvor du bare ”fortjente” den cigaret… For cigaretter er jo den eneste rigtige belønning.

Måske var det for at dulme stress eller træthed…

Måske var det lidt hyggeligere til festerne, når du stod der sammen med de andre rygere og snakkede og mente, at I havde det meget sjovere end dem, der ikke røg….

Måske var det simpelthen din krop der skreg efter nikotinen, fordi du i så mange år har indtaget nikotin og gjort din krop og dit sind afhængigt….

Ja, undskyldningerne og forklaringerne er mange.

Vaner er stærke – og svære at komme af med

Uanset årsager og undskyldninger for din rygning, så har din krop efterhånden vænnet sig til rygningen og gjort det svært for både kroppen og sindet at slippe denne vane.

Men vaner er stærke og svære at komme af med. For når vi har gjort noget tilstrækkeligt mange gange i vores liv, så sidder det som et grundlæggende program i vores underbevidsthed. Og det program er ikke sådan bare lige at ændre, fordi du med din frie vilje har besluttet dig for at ville ændre på din vane med at ryge…

Der kommer fordelen med hypnose til rygestop ind. For med hypnosen kommer vi ned i underbevidstheden til det indlejrede program for rygningen og kan ændre på det program.

Dit program ændres til noget, der giver mening for dig i forhold til din oplevelse af rygning.

Hypnose til rygestop ændrer din tilgang til rygning – uden hårde kampe!

Når du bruger hypnose til rygestop, vil du ikke have de samme abstinenser, som hvis du blot stoppede af dig selv uden brug af hjælpemidler i form af nikotintyggegummi eller e-cigaretter (som jo stadig indeholder nikotinen og dermed fortsat stresser din krop).

Din tilgang til røg bliver anderledes, og du vil ikke længere kunne lide hverken smagen eller lugten af røg.

Og endnu bedre, så får du lov at mærke en ægte og dybdegående ro. Den eventuelle indre uro er væk, og du kan i stedet nyde denne her fuldendte følelse af fred inden i, hvor du ingen behov har for røg og stimulanser. Hvor du bare kan være med det, der nu engang er omkring dig – uden behov for hverken at dulme eller stimulere.

Du har ro – og du har det godt. Og meget snart, vil du også mærke glæderne ved at være helt røgfri. Du vil se det i spejlet, og du vil mærke det i kroppen. Dit forbedrede helbred vil være endnu en gevinst ved dit rygestop – sammen med roen!

Og snart har du glemt alt om at ryge, og vil kunne nyde at være i livet som ikke-ryger.!

Hypnose til rygestop tager oftest kun 1 session samt en opfølgning:

Rygestop 1. session – kr. 1.500 (lydfil følger med)
Opfølgning 7-9 dage efter – kr. 1.000 (kan aflyses, hvis rygestoppet er 100% succes efter 1. session)

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig