Hypnose til sorg

Hypnose til sorg- Behandling i København

Med hypnose til sorg får du hjælp til at få bearbejdet forskellige former for tab, der kan være i forbindelse med store forandringer i dit liv. Det kan handle om dødsfald af nærtstående. Men det kan også være tab i forbindelse med andre slags forandringer i dit liv – som skilsmisse, mistet arbejde, mistet venskab eller ved alvorlig sygdom.

Hypnose til sorg foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Den ubærlige tomhed ved dødsfald og store forandringer

Den ubærlige følelse at miste en nærtstående – måske din ægtemand eller kone eller forældre eller måske dit barn, kan være svær og yderst smertefuld at være i. Det kan føles som om, at livet er gået i stå og har mistet sin mening, og du kan få følelsen af, at du aldrig bliver hel igen. Hvis du oplever den følelse, kan den sikkert fratage dig lysten til at gøre eller være noget som helst, fordi sorgen fylder så meget, så intet andet kan overskues.

Der er muligvis et kæmpe savn – en følelse af stor tomhed inden i, som kan opleves som umulig at udfylde. Du sidder måske tilbage med en stor kærlighed, der nu ikke længere kan udtrykkes i fysisk form. Og hvad gør du så nu?

Det kan omvendt også være en sorg med en frustration over aldrig at have fået talt ud eller sagt det, du ville til vedkommende, og derfor nu sidder tilbage med noget uforløst. En fred der aldrig blev sluttet. Og hvad gør du nu ved den?

Måske sidder du tilbage med en vrede eller modløshed, fordi du intet har kunne gøre for at ændre udfaldet, hvilket kan være både i forbindelse med dødsfald, men også ved skilsmisse eller mistet arbejde eller et tæt venskab.

Sorg indebærer mange følelser, og kommer forskelligt til udtryk hos os hver især – og afhængigt af, hvor vi er i processen.

De almindeligste tegn på sorg:

 • Chok
 • Fortvivlelse
 • Grådlabil – let til tårer
 • Savn og længsel
 • Energiforladt
 • Modløs
 • Uvirkelighedsfølelse (osteklokkefølelse)
 • Tanker om meningsløshed
 • Vrede
 • Uro
 • Søvnløshed

Sorgbearbejdning er en vigtig proces

Sorgbearbejdning er en meget vigtig proces til at komme godt videre i livet. Og selvom du umiddelbart ikke har lyst og energi lige nu til at komme tilbage til en dagligdag og fortsætte med livet, så vil du alligevel med en sund og kærlig sorgbearbejdning opleve, at du på et tidspunkt faktisk godt kan begynde at nyde livet igen.

Sorg er en naturlig ting, vi skal igennem, når vi mister. Og ofte går psyken helt naturligt selv i gang med at bearbejde sorgen. Men nogengange kan vi være så tynget af sorg, at det kan være svært at være i sorgen, at vi ligesom går i stå i processen og bliver holdt fast i en bestemt følelsesmæssig tilstand.

Her kan det være en god idé at få hjælp til at komme igennem processen, så du kan få givet slip på de fastlåste følelser og sagt farvel på en kærlig og omsorgsfuld måde for dig selv. På den måde vil du igen kunne finde glæden og energien til det liv, du faktisk har.

Det betyder ikke, at du kommer til at skulle glemme det menneske du har mistet, men at du kan gemme og bære de ting med dig, som du gerne vil have med dig – på en måde, som du kan finde ro og glæde ved.

Hypnose til sorgbearbejdning

Det, hypnose til sorg kan, er at skabe den nødvendige helt grundlæggende ro. Hypnosen får dig ned i en behagelig afslappet, hvor vi på en blid og kærlig måde kan få arbejdet med de følelser og tilstande, som det giver mening at få bearbejdet.

I denne afslappede tilstand kan vi komme ned og arbejde med uforløste situationer og dermed få skabt en forløsning og en ro, som både din krop og din psyke får stor glæde af.

I processen vil du igen finde energien og gejsten. Livet bliver muligvis ikke det samme igen – men du vil begynde at kunne se lys og muligheder igen på en ny måde, og opdage, at livet stadig har mange gode og dejlige ting at byde på.

Hypnose til sorgbearbejdning foregår oftest i et forløb med 5 sessioner á 1½ time.

Første session – kr. 1.400
Følgende sessioner – kr. 975
5 x sessioner – kr. 4.900

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig