Hypnose til neglebidning og dårlige vaner

Hypnose til neglebidning og dårlige vaner- Behandling i København

Hypnose til neglebidning er en hurtig og nem måde at blive fri af sin dårlige vane med at bide negle.

Hypnose til neglebidning foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager er svært at komme til København.

Neglebidning og andre dårlige vaner forsvinder let, når du bruger hypnose og hypnoseterapi til at slippe denne adfærd.

Hvorfor gøre det besværligt, når du kan gøre det let.

Når vi bruger hypnosen til at hjælpe dig fri af vanen med neglebidning eller andre dårlige vaner, så slipper du for anstrengelsen at skulle bruge din vilje og din fornuft. Og det gør det hele meget lettere, for vi ved mange gange godt, når vi gør noget uhensigtsmæssigt, men når det er vaner, der taler, så er der ofte meget vedholdende – uanset, hvad du tænker, du skal gøre.

Det er som om, der er en indre kraft, der styrer os og gør det svært at lade være med at bide
negle. Det sker ofte helt uden for vores vilje og bevidsthed.

Og det er her, at hypnosen kommer ind ganske belejligt. For hypnoseterapien arbejder netop i det underbevidste lag af bevidstheden. Det vil sige, i de lag, hvor vi har en masse ”programmer” liggende, som er skabt af alt det, vi har mærket, sanset og følt. Det er de programmer, der kører, og skaber vores handlinger og reaktioner. Og som sagt ligger de på det ubevidste plan, og derfor er de svære at forstå og få øje på.

Men i hypnosen kommer vi ned i de lag, når den bevidste del af sindet, kan slappe af, og dermed åbne op til ”maskinrummet”, hvor programmerne ligger. Og her kan vi så lave ”omprogrammeringen” til noget, der er mere hensigtsmæssigt for os.

Du slipper for at skulle kæmpe med din vedholdenhed og vilje til at lykkes, for din vilje er mange gange ikke stærkere, end de egentlige programmer i dit sind.

Det lyder måske mere mystisk eller mærkeligt, end det egentligt er. Men faktum er, at hypnoseterapi er den letteste, hurtigste og mest effektive måde at ændre dårlige vaner på.

Ofte kræver det blot en enkelt session eller to at slippe en dårlig vane.

Så bliv fri af din neglebidning og bestil en tid nu!

At slippe en dårlig vane og blive fri af neglebidning kræver oftest blot en session med en opfølgning.

Første session á 1½ time – kr. 1.400
Efterfølgende sessioner – kr. 975

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig