Hypnose til jalousi

Behandling af jalousi med hypnose – i København

Hypnose til jalousi hjælper dig med at slippe de ubehagelige følelser af frygt for at blive svigtet og forladt, og i stedet opleve gode og sunde relationer med din partner, venner og familie.

Hypnose til jalousi foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Jalousi er ødelæggende

Jalousi er og bliver en negativ egenskab. Den ødelægger forhold og relationer og gør dig til et menneske, som du ikke engang selv bryder dig om.

Jeg hører ind i mellem nogen sige, at LIDT jalousi da er meget godt…

”Det er jo et tegn på, at han eller hun elsker mig”.
Eller
”Så ved han/hun jo, at jeg elsker ham/hende”….
Men dertil må jeg bare sige NEJ – jalousi er absolut ALDRIG en god ting…! Heller ikke bare en lille smule.

For jo, selvom jalousi ud ad til kunne opfattes som et tegn på, at vedkommende blot elsker et andet menneske så meget, at hun/han er bange for at miste hende/ham, så er det aldrig sundt med jalousi i et forhold.

Jalousi er et symptom på et lavt selvværd, hvor du søger anerkendelsen fra andre i en urimelig og usund grad.

Jalousi og lavt selvværd

Med jalousi er der et hul inden i dig, som du forventer bliver fyldt op af andre. Og det ekstremt stærke behov vil desværre før eller siden ødelægge ellers gode forhold, fordi kravet på kærlighed er umætteligt. Så hullet inden i kan aldrig blive fyldt nok op. Der vil altid være et eller andet galt med den anden. Og det bliver opslidende for både dig selv og din partner.

Den hul inden i vil aldrig kunne blive fyldt ordentlig op af andre end dig selv – nemlig i form af selvkærlighed. Og det er det, vi åbner op for i forløbet med hypnose til jalousi.

Så når vi arbejde med jalousi, arbejder vi med dit selvværd. Vi kommer ned og finder årsagerne til det lave selvværd og jalousien

Vi arbejder med at slippe negative oplevelser og får lagt nye brugbare programmer ind, som er positive og konstruktive. På den måde får du hjælp til at få løftet dit selvværd, så du ikke længere behøver at jagte anerkendelsen fra andre på desperat vis. Men i stedet stoler på, at du er værd at elske og vil blive behandlet derefter og derfor ikke længere vil tvivle på kærligheden fra andre.

En gladere version af dig – med sunde forhold

Hypnose er altid en behagelig oplevelse – også selvom vi måske nogle gange kommer ned og berører noget følsomt. Men det gode ved at bruge hypnose til at arbejde med jalousi og selvværd er, at vi ikke hænger så længe i detaljerne, men vi får hurtigt helet de sårbare oplevelser og kommer videre.

Så med hypnose til jalousi slipper du for mange, lange og smertefulde samtaler. Men tidligere sår bliver helet på en blid og nænsom men dybdegående måde. Og hver eneste session sluttes af med en god og dejlig følelse.

Så lad dit liv forandres til et liv med ægte, sund kærlighed – både til andre og ikke mindst til dig selv!

Hypnose til jalousi tager oftest 3-5 sessioner:

Pakke med 3 sessioner – kr. 3.000
Pakke med 5 sessioner – kr. 4.900

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig