Alkoholmisbrug

4 steps and hypnosis alkoholdbehandling

4 Steps and Hypnosis er et unikt 6-ugers program, som hurtigt giver dig den måske længe savnede ro i dit indre – både fysisk og mentalt.

  • Der er ingen døgnbehandling, hvilket betyder, at evt. job kan opretholdes.
  • Der er ingen gruppeterapi. Alt foregår i fuld diskretion mellem dig og terapeuten udelukkende.

Programmet er en seriøs og velovervejet kombination af hypnoseterapi, samtaler og dybdegående hjemmeopgaver

Du har efter forløbet kontrol over dine alkoholvaner, trangen er fjernet og følelserne bag misbruget er bearbejdet. Du får energien tilbage. Dit helbred og energi får et spark opad.

Du får en mulighed for igen at nyde livet – uden behov for alkohol!

Velkommen til dit nye liv – helt fri!

CA. 6-UGERS VARIGHED: KR. 16.500

Ring for at høre nærmere – eller book en tid til en gratis uforpligtende samtale om, hvad 4 Steps Alkoholbehandling kan gøre for dig!

Når alkoholen er blevet et problem

Det kan være svært at indrømme, når alkoholen fylder for meget – styrer dine daglige rutiner og behov og lyster. Måske du isolerer dig socialt, eller du omvendt bliver utilregnelig i samvær med andre, med aggressiv adfærd eller med perioder af blackouts, hvor du intet husker?

Du kan også tænke over følgende:

  • Hvor ofte oplever du indre uro?
  • Hvor mange gange om ugen indtager du alkohol for at dulme, opløfte, trøste, belønne el. andet?
  • Er der ting, som begynder at blive et problem for dig? Din søvn? Dit humør? Dit overskud? Din hukommelse? Dit samliv? Dit samvær med andre? Dit arbejde?
  • Hvornår er du sidst vågnet op frisk og fuld af god energi?

Én ting er at indse sin egen udfordring med alkoholen, som pludseligt er blevet en fast bestanddel af dagligdagen eller blevet et problem på anden vis. Men noget andet er at tage det skridt, der skal tages for at få gjort noget ved problemet.

Behandling af et alkoholproblem kan være ledsaget af skyld og skam. Skammen ved ikke selv at kunne tage ordentlig vare på sig selv. Skammen ved at have mistet kontrollen. Og skyld over for familien, venner eller arbejde, som måske lider under dit alt for store indtag af alkohol. Men der er heldigvis hjælp at hente!

Ring for at høre nærmere – eller book en tid til en gratis uforpligtende samtale om, hvad 4 Steps Alkoholbehandling kan gøre for dig!

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig