STRESSCOACHING

Stresscoaching består af et forløb over ca. 5-7 sessioner, hvor du får nogle gode, overskuelige men stærke redskaber til at blive fri af stress-symptomer. Få givet slip på stressårsager, og samtidigt blive bevidst om dine tidligere uhensigtsmæssige tanker, vaner og adfærd, så du kan ændre dem, og således igen blive glad og hel.

Du vil komme til at opleve lettelsen ved at blive hjulpet og ikke skulle klare alting selv! Den aller bedste måde at blive fri af stress og få det godt igen!  Læs mere om stresscoaching her!

Pris:

5 SESSIONER Á 1½ TIME – KR. 4.500

7 SESSIONER Á 1½ TIME – KR. 6.200

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din situation og det et stresscoachingforløb vil kunne gøre for dig!

Kontakt

Stresscoaching
Med individuelle forløb med hjælp til at blive fri af stress og skabe ro, overskud og glæde i livet.

DET SIGER KLIENTERNE

“DET HJALP AT JEG FIK SNAKKET MED DIG. DET GJORDE, AT JEG SLAP MIN ANGST OG KUNNE TÆNKE HELT ROLIGT OG KLART IGEN”
THOMAS, 20 ÅR – INGENIØRSTUDEREND

““DET ER RART AT FÅ EN NY VINKEL PÅ TINGENE,
SÅ JEG IKKE KØRER FAST I DEN SÆDVANLIGE RILLE”
ANDREAS, 39 ÅR – FYSIOTERAPEUT

“MANGE AF DE TING, JEG LÆRTE HOS DIG ER
MED MIG I MIT DAGLIGE LIV PÅ DEN MEST POSITIVE MÅDE”
SANNE, 47 ÅR – PÆDAGOG

“DET ER DEJLIGT SELV AT KUNNE
GØRE NOGET AKTIVT VED SIN STRESS”
RANDI, 58 ÅR – UDDANNELSESKOORDINATOR

TAG STRESSEN ALVORLIGT!

Hvis ikke du tager stress-symptomer alvorligt og får gjort noget ved dem, vil stressen ofte blot bliver værre med tiden… Indtil bægeret flyder over, og din krop eller dit hoved siger fra på den ene eller den anden måde, og en sygemelding vil være uundgåelig.

Måske har du allerede fået en sygemelding? Men hvad end du har eller ej, så vil en sygemelding alene ikke være nok på længere sigt. Du er nødt til at gøre noget ved de bagvedliggende årsager, og få nogle redskaber til at komme videre, hvis ikke du ønsker at blive ved med at falde tilbage i de gamle mønstre og gentagne gange ende med stress.

I et stresscoachingforløb vil du opdage, hvor vigtigt det er at få sluppet tidligere tiders uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Du begynder at kunne trække vejret igen, og du finder ud af, hvad det er, der giver mening for DIG, og hvad det er DU ønsker at have og være i dit liv. Og ikke mindst: Du får RO – stor indre ro, som igen vil give dig klarhed i hovedet og smilet tilbage på læberne.

Kontakt