Online stresscoaching

Online stresscoaching giver dig

  • Et online stresscoachingforløb, der holder dig i hånden hele vejen igennem en proces til at blive fri af stress
  • 6 online sessioner, som kommer til dig drypvis med en uges mellemrum. Indeholder gennemgang af vigtige emner i forhold til stress. Gennemgang af opgaver og rutiner, der hjælper til ro og overskud (varighed i alt pr. session: 30-60 min. – længst i starten af forløbet)
  • Hver session kan tages når som helst på dagen, det passer dig
  • En ny afslappende hypnose efter hver session, som giver dig roen på et dybere plan (varighed i alt pr. hypnose 20-30 min. – og kan downloades som mp3 lydfil til mobilen til evigt brug)
  • Værktøjer til at skabe gode rutiner og vaner
  • Opgaver der øger din bevidsthed om dig selv og din adfærd. Og mulighed for at ændre på det, der er brug for at ændre.

Pris: Kr. 1.950,-.

Bliv bevidst om dine tanke- og handlemønstre

De daglige rutineopgaver og lejlighedsvise refleksionsopgaver, som er i forløbet, er vigtige for at skabe gode rutiner og vaner og øget bevidsthed om dig selv. Alt det, vil meget hurtigt hjælpe dig af med de generende stresssymptomer og hen ad vejen få din krop og dit hoved i ro og fokus igen.

Forløbet hjælper dig med at kunne mærke og forholde dig til, hvad er rigtigt og forkert – for DIG. Så du bliver god til at vælge til og fra – og kunne SIGE til og fra på mest hensigtsmæssige vis.

Du bliver meget mere bevidst om dine tanke- og handlemønstre – og kan således ændre på dem til noget, der giver meget mere mening for dig. Så du bliver i stand til at forme dit liv til noget, der gør dig glad og giver dig roen og overskuddet tilbage!

Programmet er effektivt og giver dig alle de redskaber og al den hjælp, du har brug for til at slippe stress og ubehag. Du vil hurtigt få det meget bedre og opdage, hvordan DU til hver en tid kan styre ”slagets gang” i dit liv – uanset medvind eller modvind. Også ud i fremtiden…

Rigtig god rejse!

Kærlig hilsen
Kate

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig