Hypnose til Koncentrationsbesvær

Hypnose til Koncentrationsbesvær- Behandling i København

Hypnose til koncentrationsbesvær hjælper dig med at få ro i hovedet, så du igen kan tænke mere klart og dermed lettere fokusere din opmærksomhed på det, du gerne vil have fokus på.

Hypnose til koncentrationsbesvær foregår i enesessioner i Valby i København. Sessionerne kan også afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Svært ved at holde fokus?

Det er ikke usædvanligt, at vi på forskellige tidspunkter i livet, lige har lidt meget om ørerne og har svært ved at kunne overskue de ting, vi skal. Men hvis det er et vedvarende problem, at du oplever tankemylder eller blot generelt har svært ved at holde opmærksomheden på én ting ad gangen, så er hypnoseterapi en helt igennem fantastisk og effektiv måde at få ro i hovedet på.

Hypnosen giver hovedet ro og plads til fokus

Med hypnosen får du tankerne ned i gear og du får endda oplevet bare at kunne lade dig drive med uden at tænke noget overhovedet. Og når du har evnen til at slippe tankerne mere, er det også lettere at kunne rette opmærksomheden mod det, som du gerne vil have opmærksomheden på.

Ved at bruge hypnose til koncentrationsbesvær bliver du talt ned i et afslappet niveau, som din krop og dit hoved med stor sandsynlighed har haft svært ved at finde ned til af sig selv. Derfor er det rigtigt godt at få hjælp til at opleve dette. For muligvis har din hjerne og dit nervesystem glemt, hvordan det er at være i ro, men ved at opleve dette i hypnosen, vil din krop og dit sind huske det, også når du er gået herfra, og således lettere igen kunne opretholde ro og klarhed i andre situationer i din dagligdag.

Måske er der en grund til, at du oplever koncentrationsbesvær. Hvis det er tilfældet, kan vi i hypnosen meget let komme ned og forløse de årsager. Og hvis det er af mere fysisk eller kognitiv karakter, så træner vi sindet i hypnosen til lettere at kunne fokusere.

Hypnosen får dig til meget hurtigt at opleve roen – og dermed evnen til at kunne tænke mere roligt, klart og fokuseret.

Et forløb med hypnose til koncentrationsbesvær varer oftest 3-5 gange:

Første session – kr. 1.400
Efterfølgende sessioner – kr. 975
Forløb á 5 sessioner – kr. 4.900

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig