Hypnose mod lavt selvværd

Behandling af lavt selvværd med hypnose – i København

Hypnose til lavt selvværd er et forløb, der hjælper dig med at vende selvdestruktive tanker og adfærd til noget, som er godt for dig.

Hypnose til lavt selvværd foregår i enesessioner i Valby i København. Der er også mulighed for, at sessionerne kan afholdes over Skype, hvis det af geografiske eller andre årsager ikke er muligt at komme til København.

Hvad er lavt selvværd?

Fra tid til anden kommer de fleste af os nok til at behandle os selv lidt dårligt ved f.eks. at slå os selv i hovedet med noget, vi gerne vil have gjort anderledes. Det er helt almindeligt – eller det vil sige, det er det kun, hvis vi ikke bliver ved med konstant at slå os selv i hovedet med det. Normalt så ærgrer man sig måske lige kort over noget, man har gjort – og så kommer vi videre….

Hvis du har et kronisk lavt selvværd, så bliver du ved med at slå dig selv i hovedet med alt det, du ikke kan eller ikke har. Du taler nedladende til dig selv. Du tror ikke på, at du kan klare noget. Du lader andre træde på dig, fordi du ikke selv mener, du er vigtig. Du tør ikke sige fra, fordi du mener, at din mening ikke betyder noget. Det vil sige, du sætter ingen grænser over for andre. Du overser dine egne behov – og lader andres behov komme før dine. Igen fordi du er af den opfattelse, at du ikke betyder nok til at få dine behov dækkede. At dine behov slet ikke er vigtige…

I bund og grund tror du bare ikke på, at du er noget som helst værd. At du bare er et udueligt menneske, som ikke kan finde ud af noget, og som ikke fortjener noget godt.

Kan du nikke genkendende til noget af det ovennævnte?

At se dig selv i et venligt og kærligt lys

vis du er ked af det eller presset og frustreret i dit liv, så er det ofte godt at starte med at se på dit syn af dig selv.

Udgangspunktet burde være, at vi hver især var vores egen bedste ven. Men det er langt fra sådan, det forholder sig. Og det kan være rigtigt svært at ændre på dette, hvis ikke vi lige får lidt hjælp på den ene eller den anden måde.

Hypnose til lavt selvværd hjælper dig til at se på dig selv med mere venlige og kærlige øjne, så du kan lade både andre – og ikke mindst dig selv – behandle dig, som en person, der har stor værdi.

Nye overbevisninger ændres hurtigere og mere dybdegående med hypnose

Der kan ligge mange forskellige overbevisninger plantet ind i dit sind gennem din opvækst. Oplevelser og udtalelser, som har bekræftet dine negative tanker om dit eget værd og formåen. Det kaldes i min verden negativ hypnose, fordi det er et negativt program, der er blevet lagt ind i dit sind. Det kan hypnose udført af en kompetent person heldigvis rette op på.

Hypnose kommer langt dybere ned i sindet og får ryddet meget mere effektivt op, end ved lange samtaleterapiforløb – netop fordi vi arbejde i det underbevidste sind, hvor alle programmer ligger lagret i sindet – både de negative og de positive.

Med hypnose til lavt selvværd arbejder vi i et forløb, hvor du lidt efter lidt får skilt dig af med de negative overbevisninger. Du får lagt uheldige og ærgerlige oplevelser bag dig, og dermed gjort plads til nye, positive programmer, der løfter dig og får dig til at vokse som menneske. Med hypnosen til lavt selvværd kommer du i kontakt med dine egne evner og egenskaber og får derved mod på at folde dine potentialer ud, så du kan vise dit værd og gøre en dejlig, positiv forskel i verden ved bare at være dig.

Din egen bedste ven

Livet bliver bare så meget dejligere nu, hvor du også møder din egen bedste ven – nemlig dig selv! Og ham/hende vil du nu fremover behandle med allerstørste respekt og kærlig omsorg.

Du får alt det, du har brug for – nemlig oplevelsen af endelig at elske dig selv og tage dig selv alvorligt. Du er din vægt værd i guld og mere til. For når du har det godt, har du et rigtigt godt liv, og så kan du også give noget godt til andre. Og du vil gøre det med overskud og glæde.

Hypnose til lavt selvværd tager oftest 3-5 sessioner:

Pakke med 3 sessioner – kr. 3.000
Pakke med 5 sessioner – kr. 4.900

Det siger klienterne

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte mig