Din rapport er sendt afsted. I mellemtiden se dette:

Sådan har X antal "personer" fået bugt med angsten på en nem og overskuelig måde, uden at skulle praktiskere mindfulness eller sige "nej" til alting i livet

Book din gratis afklarende samtale, så får du en skræddersyet plan til hvordan du kan gøre det samme

Endelig... Sådan får du på en let og overskuelig måde bugt med angsten, så du kan få ro i maven

Er du træt af at gå rundt med en konstant nagende fornemmelse i maven? Er du træt af at gå på listetæer af frygt for at gøre noget forkert? Og ville du ønske, at du kunne få ro i maven igen og ikke bekymre dig om din angst for at gøre de ting, som du drømmer om at gøre? Hvis du nikkede ja til blot noget af ovenstående, så er du landet det helt rette sted.

Mit navn er Kate og i løbet af de sidste par år har jeg hjulpet X antal personer med netop at få bugt med angsten – fordi de er så meget mere end det, og det samme er DU.

Det handler ikke om at skulle praktisere mindfulness hver dag eller at skulle tale om det hele tiden. Faktisk er det slet ikke så bøvlet at få bugt med angsten. Det kræver faktisk ikke…

Du skal ikke genopfinde den dybe tallerken eller finde ud af det selv - du skal blot følge min beviste proces, som er garanteret til at virke

At få bugt med angsten samt at få ro i maven handler nemlig ikke om at du skal forsøge dig frem selv i “håbet” om at finde en løsning. For det at komme af med angsten er faktisk slet ikke så svært, som du måske tror. Det kræver blot at du følger en bevist proces, som har virket for hundredevis af andre personer. Ikke kun kan du få bugt med angsten langt hurtigere så, men du vil også få langt bedre resultater, end hvis du forsøger at gøre det hele selv. 

Så hvis du er klar på endelig at få bugt med angsten og ikke gå rundt med en klump i maven, så book din gratis afklarende samtale, så får du min beviste proces, skræddersyet til din situation.

På din gratis afklarende samtale får du min beviste proces til at få bugt med angsten

Her er blot et lille udpluk af hvad andre har at sige:

Andreas, 39 år – fysioterapeut

Det er rart at få en ny vinkel på tingene, så jeg ikke kører fast I den sædvanlige rille”

Maraz, 20 år - ingeniørstuderende

Det hjalp at jeg fik snakket med dig. Det gjorde, at jeg slap min angst og kunne tænke helt roligt og klart igen”

Sanne, 47 år – pædagog

Mange af de ting, jeg lærte hos dig er med mig i mit daglige liv på den mest positive måde

Katrine, 25 år – sprogpsykolog

Min angst er nu gledet I baggrunden. I dag har jeg haft min første hele dag som 100% mig selv. Tak, Kate

På din gratis afklarende samtale får du min beviste proces til at få bugt med angsten

Her er hvad du kan forvente at få på din gratis afklarende samtale:

På din gratis afklarende samtale får du min beviste proces til at få bugt med angsten

97% af angstramte får aldrig bugt med angsten, desværre

Og det er ikke fordi, at de ikke vil. Det er heller ikke fordi, at de ikke prøver. Det er simpelthen blot fordi, at de ikke ved hvilke skridt de skal tage, for at gå i den rigtige retning.

Du kan sammenligne det med at lære et nyt sprog, helt selv. Du må ikke få hjælp eller bruge nogle apps, du skulle blot kaste dig ud i at sige et par ord. Kan du se hvor umuligt det er? Det samme er det, hvis du forsøger at få bugt med angsten selv.

Ro og bevidsthed

Spar dig selv for flere år af uro, forsøg og fejl ved at springe direkte til en løsning, som VIRKER

Hvorfor spilde flere år på at bøvle og kæmpe selv, for at finde løsningen på et problem, som jeg kan vise dig? Du kan spare dig selv for at alt den hovedpine og fejl ved blot at tage i mod min rådgivning og min hjælp. Det er som en genvej, der både sparer dig for tid, men også gør dine resultater langt bedre, end hvis du kastede dig ud i det selv.

Så hvis du er klar på at få mere ro i maven, få bugt med angsten så du kan kaste dig ud i alle de ting, som du går og drømmer om, så skal du booke dit gratis afklarende kald med mig personligt herunder – og bare rolig, jeg bider ikke.

På din gratis afklarende samtale får du min beviste proces til at få bugt med angsten

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, om det her kald er for dig får du lige et par grunde mere:

1

Derfor er det ikke nok at meditere hver dag eller læse "selvhjælpsbøger"

At praktisere mindfulness og læse bøger hjælper, men det er ikke roden af problemet. Hvis ikke du går til roden af problemet, så vil symptomerne opstå igen og igen – jeg viser dig hvordan du finder frem til kernen af problemet.

2

Pas på med medicinske løsninger

Medicinske løsninger kan virke som en fantastisk måde at få bugt med angsten – men det er ikke altid den bedste. Jeg viser dig hvorfor du skal passe på med disse.

3

Det bedste værktøj mod angst

Alle mennesker besidder dette værktøj, som er fantastisk til at få bugt med angsten. Vi bærer det på os hele tiden, men langt de færreste af os ved hvordan man bruger det – eller at det overhovedet kan hjælpe.

På din gratis afklarende samtale får du min beviste proces til at få bugt med angsten

"Men Kate... hvordan kan det være at netop DU kan hjælpe mig, det mener alle de kan"

Mine kunders succes er lig med min succes. Derfor tilbyder jeg alle mine kunder en 100% tilfredshedsgaranti, så længe de kan dokumentere, at de har fulgt min proces.

Såfremt du har fulgt processen og ikke har set tydelige forbedringer, så investerer du ikke en krone.

På din gratis afklarende samtale får du min beviste proces til at få bugt med angsten

Her er hvad du kan forvente:

På din gratis afklarende samtale kommer vi til at vende en masse guld, så du på lettest mulig måde kan få bugt med angsten.

Vi kommer til at gennemgå:

På din gratis afklarende samtale får du min beviste proces til at få bugt med angsten